A Diary Of My life 2

Chatter's Area

// - -

// 11 comments

//

Alhamdulillah~



Assalamualaikum...berminggu-mingu dah tak update ape-ape kt blog ni..hem..aku pon tak pasti mengapa, tapi bila aku bukak je blog, masih teringat kat arwah..jadi aku ambil masa nak update-update ni..alhamdulillah sekarang dah ok sikit..


sekarang ni dah kat muar..online dengan 'adinda' baru..rasa semangat sikit..hee...tapi seminggu je kat rumah..minggu depan akan balik ke Kuantan balik..so, dalam masa seminggu ni habiskan masa kt rumah...~


bulan 8 bolehlah rehat panjang...........

11 Responses so far.

  1. setelah sekian lama m'hilang huhu

  2. hehe..3 minggu rasanya menghilang..hehe

  3. hem..tula...hampir2 dah tak nk tulis blog ag......

  4. uit sampai mcm 2 sekali..muda lg la nk bersara dlm dunia blog hehe

  5. hem....muda lagi ye..hee..tp kalau mmuda pon kalau semangat dah luntur nk buat sesuatu...bersara jugak..hehe

  6. mcm ner boleh luntur semangat ni, ni mesti gune clorox ni hehe..

  7. every times i open the blog..it would remind me to him....

  8. yes i know.. dh la, dia dh pergi dgn tenang..just live your life dgn semangat dia yg tinggi 2, mesti boleh punyer.then u akan rasa dia ada di sini.kadang2 kita x perlukan seseorg 2 di sisi, semangat dia pun dh memadai utk bg kita semangat tuk buat sesuatu..believe me

  9. yep..i cuba try k...hemm

  10. cube try test :D hehe